1-1 Anders Nilsson (Martin Rengbo) 57 min
1-3 Mikael Fransson (Martin Rengbo) 78 min

Varningar
Andreas Sjödin 35 min
Fredrik Sjöstedt 49 min
Mikael Fransson 58 min

Femte raka segern, stark vändning och repris i målskyttar i matchen mot Blentarp. Östra Torp kom till spel utan avstängde Nicklas Mattsson men i sin tur var Andreas Sjödin tillbaka i startelvan. Östra Torp inledde bäst under de inledande minuterna och i den 3:e minuten spelar Patrik Andersson snett bak till Kaj Nurmi som skjuter utanför. I den 5:e minuten skjuter Patrik Andersson ett skott som målvakten räddar till hörna. I den 11:e minuten spelar Martin Jönsson fram bollen till Anders Nilsson som skjuter ett skott som går precis utanför. Sen tar Blentarp över taktpinnen sista halvtimmen. Blentarp spelar ett snabbt och finurligt spel och man rör sig ständigt vilket leder till att man nästan hela tiden har en gubbe fri. Blentarp har ett stort spelövertag men har svårt att skapa de där riktigt heta chanserna men deras inlägg och instick är ständigt farliga. I den 34:e minuten skjuter en Blentarpspelare ett skott som Andreas Sonesson gör en fin räddning på. I den 43:e minuten spelar Blentarp sig fram i Östra Torps straffområde och Andreas Sjödin sätter ut ett ben och domaren blåser helt riktigt straff. Blentarpspelaren sätter straffen säkert och 1-0 är ett faktum. I paus är vi överens om att vi kan mycket bättre och vi måste börja visa lite hjärta! I början på andra halvlek är en Blentarpspelare på väg genom men Andreas Sjödin hinner fram i tid för att avvärja. I den 53:e minuten kontrar Östra Torp och Kaj Nurmi lägger fram en fin boll till Patrik Andersson som skjuter ett skott som målvakten räddar. I den 57:e minuten lyfter Martin Rengbo fram en fin boll till Anders Nilsson som från 30 meter vänder runt och skjuter ett volleyskott som målvakten tappar in i målet i krysstrakterna fram till kvittering 1-1. Detta var Anders 5:e mål i seriespelet och även mål för 5:e matchen i rad. Inte helt logiskt med tanke på Blentarps spelövertag. I och med målet fick Östra Torp luft under vingarna och går för ett segermål. I och med kvitteringen byts Filip Zahn in istället för Fredrik Sjöstedt och Östra Torp flyttar upp en forward till. I den 59:e minuten slår Martin Rengbo ett underbart inlägg till nyss inbytte Filip Zahn som möter på volley och Filips skott går precis utanför. I den 70:e minuten slår Kaj Nurmi ett fint inlägg som Filip Zahn skjuter direkt på från nära håll men målvakten räddar och returen far rakt ut till Anders Nilsson som inte hinner reagera och Nilssons touch går till målvakten. I den 73:e minuten får Anders Nilsson på ett kanonskott som tar stenhårt i ribban och returen går rakt ut till Filip Zahn som med ett volleyskott placerar in 1-2 ledning för Östra Torp. Detta var Filips 4:e mål i seriespelet. I den 77:e minuten skjuter Filip Zahn ett kanonskott som målvakten lyckas tippa till hörna. Hörnan slås av Martin Rengbo och Mikael Fransson möter upp på första stolpen och nickar in 1-3 i den 78:e minuten och vilt jubel i bortalägret. Detta var Mikaels 4:e mål i seriespelet. Östra Torp gör en massa byten under slutkvarten och lyckas hålla undan på ett förtjänstfullt sätt. Femte raka segern och nu har Östra Torp ryckt lite i serien så att försprånget till tvåan Rydsgård är nu 5 poäng. Torp visade stor moral igen då man lyckas vända ett underläge i paus. Blentarp var helt klart det bästa lag vi mött hittills i år och det är inte många lag som klarar av att spela med en 3 backslinje i dessa serierna men Blentarp gjorde det riktigt bra. Dessutom hade man två riktigt duktiga forwards som ständigt var ett hot. I nästa match väntar Skillinge på hemmaplan på fredagen den 15:e maj klockan 19.00.